Wednesday, July 6, 2011

sory dear!!



lately aku  xlrt nk update blog..
tp update FB buleh...hahaha!!!
uish xlme plak kn pewot aku meragam...
dr post yg leps tu aku cite psl MERAGAM .....
tah ape aku mkn pn xtau..
tp act aku mmg xleh klu xmkn smbal shari...
it's my fav oke kgkawan...ehehehe..
mgkin jgk sbb weeknd yg lepas aku asyk mkn kt kduri kwen mbr je...
2ari bturut mkn bnd sme...
aku ni mmg xleh nk mkn sgt lauk kduri kwen bagai tu..
kompem melabur bhari2..
klula duit yg aku labur tu ari2 mmg kaya la..
hahhaahhahahhahaha...
sbtu leps aku g mbr scndry skool aku kwen...
then ahad nye plak g mbr opis aku aka die prac je kt opis aku ni...
2ari tula aku mkn mknn cmtu...
mknn owg kawen..korg phm2 jela cmne kn...
kalu org jawa pggl blendrang...
korg phm ke..???haha...yg owg jawa je phm kot...
kbtuln weeknd tu mmg mcm2 kduri aku attend..
bukn kduri kwen je kduri akikah pn ag..
then aku g 2gether2 n luvly aku 
mne x pwot mragam je...
smpi ke arini pwot msh xoke lg..
da bpe mlm aku xpt nk tdo nyenyak oke!!!
pg je g opis bkn men mngantuk lg....sba jela..
erm nk wt cmne sbr jela...
utng2 pwot aku xla muncit ...
nmpk slim aje oke...haha!!!..
oke da2 aku mls nk bebel pnjng...
kje byk lg nk wt kt ops ni..
mari kite tgk pic yg ade jela ye....
ooooooooyyeeeeeaahhhh!!!


~ at Air Hitam, Muar
~ 2/7/2011 ( Sabtu ), 2.30pm
~ Wedding Ayu & Udin...Selamat Pengantin Baru syg
~ Yg bes dpt gathering skali n bdk2 scndry skool aku...happning!












~ at Padang Jambu, Melaka
~ 3/7/2011 ( Ahad ), 1.00pm
~ wedding kwen uma Jija tp belah hsbnd die...
~ Selamat Pengantin Baru Jija & Haari











~ at Secret Recipe, Aeon JJ Melaka
~ 3/7/2011 (Ahad), 4.00pm
~ sgt mnyeronokkn apb dpt bjumpa bff trsyg!! 














p/s :: arap maaf entry kali ni tramatla pjng..hahaha
        apepn ade aku kesah!!!!dulik r aku nye entry...;)

2 comments:

Farrah Anuar said...

Helo Cik Qaseh ◕‿◕

Perut kamu dah oke ke? Erm..nampaknya kamu ni kuat bjalan yer.. (okeh sebenarnya jeles) Pasni kena jaga pemakanan yer nanti kesian perut kamu.

Nak cakap i suka entry ni sbb entry ni banyak gambar.. ◕‿◕.. Lagi2 ade pict 3 orang budak comot tuu..hehe..

Qaseh Nurani said...

Helo Cik Farrah syg!!<3

Pwot ni sje je kot nk mntk dbelai2 slalu..tu yg asyk mragam je..geram tp kna sbr...psni pwot kite kempisla...haha!!!!oke psni xmkn da bukn2..tp klu cik farah blnje msti mkn pny...kih3..jg jeles sbb t i nk ajk kmu jln2 jgk klu free...xsbr rsenye!!!!

suke ea??thnx syg...i lg suke entry u yg bilik idaman tu...gorgeus taw...bkn comot la tp comel..kih3...t kite plan buln pose ni buke sesame ea brsme bdk comel 3owg kt ats tu...;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...